Szekcionált kapuk

Hörmann szekcionált garázskapu - Szentes


A szekcionált-kapunak csak előnyei vannak. Ezek a kiváló minőségű garázskapuk függőlegesen nyílnak és így a maximális helyet biztosítják a garázsban és a garázs előtt. Ennek az előnyös konstrukciónak köszönhető, hogy a kapu nem mozdul ki síkjából. A szín nem probléma, 15 színt ajánlunk azonos áron, ezen kívül választhat a RAL kártya szerint is. Számos motívum és egyedi fa hatású felület közül választhat.

Az elegáns automata szekcionált kapu függőlegesen felfelé nyílik. Így nagyobb tér áll rendelkezésre a garázsban és a garázs előtt is, valamint a teljes áthajtóút szabaddá válik. A szekcionált kapuk beépítésénél a nyílás alakja nem játszik szerepet, valójában mindegy, hogy a nyílás négyszögletes, letört-sarkú, körszegmenses vagy köríves formájú, így ideális megoldást jelentenek garázskapu felújítás és csere esetén is.

BiSecur rádiós rendszer

Az összes Hörmann meghajtáshoz Ön az új BiSecur rádiós rendszert kapja, mellyel Hörmann szekcionált kapuját, billenőkapuját, redőnykapuját vagy udvari kapuját még kényelmesebben és biztonságosabban működtetheti. A Hörmann-nál ezzel Ön egy optimálisan összehangolt, 100 %-ig kompatibilis rendszert kap.
Az új, exkluzív BiSecur kéziadók a fekete vagy fehér magasfényű, a zongorabillentyűk lakkozásához hasonló megjelenésük mellett, elegáns és különösen kézre álló alakjukkal is kitűnnek.
Nem kell többé szélben és esőben az ajtó előtt megvárnia, hogy kapuja valóban bezáródott-e. Mindössze egyetlen gombnyomásra a HS 5 BS kéziadó LED-jének színéből láthatja, hogy garázskapuja bezáródott-e. Ha a kapu nyitva lenne, akkor az egy további gombnyomásra bezáródik.

Oldalra futó szekcionált kapu

Teljes áthajtómagasság és egyszerű áthaladás. Optimálisan összehangolt meghajtórendszerrel vagy kézi működtetésű kapuként egyaránt megállja a helyét. Személyek áthaladása céljából az oldalra futó szekcionált kapuk gyorsan és egyszerűen, akár részlegesen is nyithatók. Így Ön gyorsabban juthat be garázsába, hogy pl. a kerékpárját kihozza onnan. A 42 mm vastag, PU-kihabosított paneleket felül a stabil, dupla futógörgők, alul a lekerekített aljzatsín biztonságosan és precízen megvezeti. A mindkét végén nyitott szerkezet révén az aljzati sín egyszerűen tisztán tartható. A megbízható lekapcsolóautomatika mind a kapu nyitása, mind annak zárása során hatékony. A nyílásba és a fali megvezetésbe kerülő váratlan akadály esetén azonnal leállítja a kaput. Így védi a személyeket a sérülésektől, a járműveket és tárgyakat a károsodásoktól.

Hörmann oldalra futó szekcionált kapu
Garázskapu Biztonságát ellenőrző szempontok
Hörmann Szekcionált Garázskapu - Tervezési Segédlet

Hörmann szekcionált kapu

Hörmann oldalra futó szekcionált kapu

Biztonsági szempontok

Hörmann Tervezési segédlet

Kling szekcionált kapuk ismertető

Life garázskapu automatizálás

Kling Latera oldalra futó szekcionált kapu