Rakodástechnika

Hörmann rámpa kiegyenlítő és kaputömítés - Gödöllő


A rámpakiegyenlítők és kaputömítések megkönnyítik a rakodási feladatait. Ha Önnek fontos a gyors ki- és berakodás, és a rakodás közben óvni akarja a rakományt és a személyeket az időjárás hatásaitól, és még az energiával is spórolni akar, akkor válassza a rakodástechnikai megoldásainkat. A rámpakiegyenlítők áthidalják a szállító jármű és a rámpa közötti nyílást valamint kiegyenlítik a szintkülönbséget a rámpa és a rakodási szint között. A különböző kialakítású kaputömítések lezárják az autó és a rakodótér oldalfala közötti rést, megspórolva ezzel rengeteg fűtési energiát és biztonságosabbá téve a rakodást.

A Hörmann egy kézből kínál logisztikai területre komplett rakodástechnikai rendszert. Előny: gondos tervezés, megbízható fejlesztés, a pontos egymáshoz illesztett részegységekből eredő kiváló használhatóság. Ehhez jön a kedvező ár / teljesítmény arány. Ez egy valóban megtérülő befektetés!

Rámpakiegyenlítők

A teherautó platója és a rakodórámpa közti távolság kiegyenlítésére a Hörmann rámpakiegyenlítők jelentik a legbiztosabb megoldást. Így a vízszintes mozgásnak köszönhetően a lehető leggyorsabb be- és kirakodás érhető el. A hídlemez nagy csavarodó képességének köszönhetően a ki-és berakodáskor az egyenletlen terhelést tökéletesen kiegyenlíti. A megbízható, 2-munkahengeres hidraulika és a nyelv munkahengere könnyen működtethető és biztonságos. A rámpakiegyenlítőt egy automatikusan működő "vész-stop" szelep reteszeli, amennyiben az autó túl korán kiállna, azaz a rámpán még teher van.

Kaputömítések

A Hörmann kaputömítések védik a rakodott árut az időjárás hatásaitól, energiát takarítanak meg, csökkentik a huzathatást, és ezzel a betegségből eredő személyi hiányzásokat. Rámpakiegyenlítővel kombinálva fölöslegessé teszik a költséges előtetőt. A Hörmann ponyvás kaputömítések illeszkednek valamennyi tehergépjármű méretéhez, ezért univerzálisan alkalmazhatók. A kiváló minőségű felső- és oldalponyvák, az összenyomható horganyzott keretre szerelve, stabil, rugalmas és szakadásálló szerkezetet alkotnak. A ponyvákat és a keretelemeket könnyen szerelhető, összecsavarozható elemként készítik. Ebből adódóan cseréjük is problémamentes és csekély költséggel jár. A speciális felhasználáshoz készülő felfújható kaputömítések, és párnás kaputömítések teszik teljessé az átfogó termékprogramot.

Előtétzsilipek

Az előtétzsilipek a csarnok előtt helyezkednek el. Ennek annyiban van jelentősége, hogy így a csarnok egészen a külső falakig hasznosítható. A Hörmann előtétzsilip akkor különösen hasznos megoldás, ha nem engedélyeztt a rámpakiegyenlítő belső elhelyezése, vagy nincs lehetőség süllyesztésre. A teljes előzsilip a következőkből áll: alépítmény rámpakiegyenlítővel, fal- és mennyezeti- borítás, rakodónyílás kaputömítéssel. A hőszigetelt Hörmann ipari kapuval összeépített előtétzsilip különösen ajánlott hőmérséklet-érzékeny áruk rakodásánál. Ezeknél a tehergépkocsik mind 90°-os szögben, mind oldalról hegyes szögben dokkolhatnak. Az előtétzsilipek szállíthatók egyesével, de sorbarendezett változatban is.

Hörmann rakodástechnikai megoldások

Részletes ismertető