Gyorskapuk

Ditec pvc külső szerelésű gyorskapu - Békéscsaba

A gyorskapu kiváló megoldás azokra a helyekre, ahol fontos az igen gyors nyitás és zárás intenzív üzem mellett.

Választhat a fölfelé tekerdő megoldás vagy a gyorsabb oldalra nyíló megoldások közül. A gyorskapuk kitűnnek magas anyagminőségük, valamint biztonságos és tartós működőképességükkel. beépíthetők kül- és beltérben egyaránt. Vagyonvédelmi célokat is szolgáló nyílászáróknak ajánljuk flexibilis gyorskapuinkat, redőny vagy szekcionált kapukkal összeépített változatban. Jó megoldás lehet olyan helyzetekben, ahol fontos a gyors nyitás és zárás energiatakarosságból vagy higiéniai okokból.

SoftEdge-kapuk Anti-Crash funkcióval

Megnövelt biztonság és minimális javítás A vertikálisan igen flexibilis aljzatprofilnak köszönhetően egy ütközésben részt vevő személy számára a sérülés gyakorlatilag kizárható. Nincs kiesés ütközést követően. Az innovatív SoftEdge kaputechnika csökkenti a sérüléseket, és a kapuszerkezet ebből fakadó leállásait. Költséges javítás, mint a merev szerkezeteknél, nem keletkezik. A SoftEdge biztosítja a zavarmentes üzemi és termelési folyamatokat.

HS 7030 PU spirálkapu - kültéri kapu a nagyfokú hőszigeteléshez PU-szigetelésű panelekkel

Az erős 7030 PU spirálkapu kihabosított lamellái és Micrograin felülete megtestesíti a modern ipari dizájnt. 3-fázisú frekvenciaváltós vezérléssel (FU) kombinálva akár max. 2,5 m/s nyitási sebesség is lehetséges. Eközben a gyorskapu lamellái biztonságosan és érintkezésmentesen a spirálkonzolba vannak megvezetve.


Az önellenőrző szünetmentes tápegység a vezérlőszekrénybe van integrálva

Az önellenőrző szünetmentes tápegység a vezérlőszekrénybe van integrálva Áramszünet esetére a szünetmentes tápegység (USV) még elegendő energiát tárol a kapu nyitásához, és ezzel a biztonságos áthaladáshoz. Az USV a vezérlőszekrénybe van beépítve.

Szériában frekvenciaváltós vezérléssel

Az összes Hörmann gyorskaput szériában nagyteljesítményű frekvenciaváltós vezérléssel (FU) szállítjuk. A kapu mechanikus részeinek lehetséges élettartama ezáltal a sokszorosára nő. Ráadásul a nagy nyitási és zárási sebesség csökkenti hőveszteséget és a munkahelyi huzathatást.

Hörmann gyorskapuk részletes ismertető
Hörmann gyorskapuk - Tervezési segédlet

Részletes ismertető

Tervezési segédlet