Lakossági redőnykapuk és redőnyrácsok

Hörmann lakossági redőnykapuk

Komplett rendszer meghajtással

A Hörmann RollMatic garázskapuja esetén valóban több hely marad a garázs előtt és a garázsban. Parkolhat közvetlenül a kapu elé, ráadásul a födém is szabadon marad a garázsban. A RollMatic kapuprofil csúcsminőségű, korróziómentes alumíniumból készül, és szériában egy modern Hörmann meghajtással van felszerelve. A meghajtás a könnyű karbantartás érdekében a konzolon kívülre van felszerelve. A RollMatic-kapu indulása és megállása különösen lágy és csendes, ez óvja a kaput. Belső nyomógomb és garázs-megvilágítás már a vezérlésházba van integrálva.

BiSecur rádiós rendszer

Az összes Hörmann meghajtáshoz Ön az új BiSecur rádiós rendszert kapja, mellyel Hörmann szekcionált kapuját, billenőkapuját, redőnykapuját vagy udvari kapuját még kényelmesebben és biztonságosabban működtetheti. A Hörmann-nál ezzel Ön egy optimálisan összehangolt, 100 %-ig kompatibilis rendszert kap.
Az új, exkluzív BiSecur kéziadók a fekete vagy fehér magasfényű, a zongorabillentyűk lakkozásához hasonló megjelenésük mellett, elegáns és különösen kézre álló alakjukkal is kitűnnek.
Nem kell többé szélben és esőben az ajtó előtt megvárnia, hogy kapuja valóban bezáródott-e. Mindössze egyetlen gombnyomásra a HS 5 BS kéziadó LED-jének színéből láthatja, hogy garázskapuja bezáródott-e. Ha a kapu nyitva lenne, akkor az egy további gombnyomásra bezáródik.

Részletes ismertető - RollMatic redőnykapu

Részletes ismertető - RollMatic redőnyrács