Ipari nyíló- és tolókapuk

Kétszárnyú utcai nyílókapu Ditec automatikával

Önhordó szerkezet, magas biztonsági színvonallal, kompletten előszerelve

Zártszelvényből kialakítva alapozó- illetve színre festéssel, igény szerint horganyzással. Speciális felület- és üregvédelemmel, fa, lemez, trapézlemez vagy pálcás borítással. Különösen időálló és gondozásmentes konstrukció. A kialakítás lehet egy- vagy kétszárnyú, kiskapu funkciós vagy átjáró ajtós. A kapukat a megrendelő egyedi igényei szerint készítjük el. Tetszés szerint automatizálva is.
Rolling Center (gyári olasz) vasalattal.

Ditec Sorompó és ipari tolókapu - Gödöllő

Szerkezeti kialakítás

Annak érdekében, hogy az egyedi igényeket ki tudjuk elégíteni, kapuinkat saját gyártásban készítjük el, saját műhelyünkben, mely garantálja a rugalmasságot, a gyorsaságot és a megbízható minőséget. A gyártás során felhasználjuk sok éves tapasztalatainkat, így nyugodtan mondhatjuk, hogy kiforrott, letisztult megoldásokat tudunk ajánlani a normál kialakítástól az egészen egyedi megoldásokig. A kapukat gyárthatjuk kézi működtetésre vagy előkészítve automatikus működtetésre is.

Mire van önnek szüksége(néhány gondolat a könnyebb döntés érdekében)

Nyíló kaput válasszak?

A ketszárnyú nyíló kapu előnye, hogy a nyílás két oldalánál minimális helyszükséglettel bír, ezért optimális szűk bejárók kialakításánál.

Egy vagy kétszárnyú kaput válasszak?

Általában azt javasolm, hogy kétszárnyú kialakítást válasszon, mert a két szárny hamarabb biztosátja a teljes áthaladási szélességet. További előnye még, hogy 2.5m-es szárnyszélességig nem szükséges mágneszár a szárnyak biztonságos rögzítéséhez.

Tolókaput válasszak?

A tolókapu mögé közvetlenül be lehet állni ezért jó a hely kihasználása, viszont oldalt nagyobb hely igény van, hiszen az egész szárnynak el kell férnie sőtt bizonyos kialakításoknál még ennél is több helyre van szükség.

Alsósínes vagy úszókapu?

Alsósínes kapunál a sínt időnként tisztítani kel a szennyeződésektől. Ez a probléma az alsósín nélküli úszókapunál nem jelentkezik.

És ha lefagy a sín?

A tolókapu mechanikus kialakítása úgy készül, hogy minél védetteb legyen attól, hogy a kerék lefagyhasson. Indokolt esetben sín alá a betonba fűtőszálat lehet elhelyezni.

Ha nem szükséges, hogy az egész nyílás a közlekedéshez?

Kétszárnyú lehetőség van csak az egyik szárny külön nyitásásra motorosan. Tolókapunál be tudunk állítani kiskapu funkciót, ami lehetővé teszi, hogy a kapu csak egyajtónyílásnyira nyíljon ki.

Beépített kisajtót lehet?

Igen, mindkét kialakításban megoldható, de hátránya, hogy mindkettőnél van küszöbkialakítás, ráadásul a tolónál viszonylag magas. Ha van még kérdése kattintson ide.

Automatizálás

A motoros működtetésnél minden esetben figyelembe vesszük az erős igénybevételt. Megvizsgáljuk milyen biztonsági kiegészítőkre van szükség az adott környezetben, szem előtt tartva a különböző biztonsági előírásokat.
Különbözú működtetési megoldásokat tudunk ajánlani, például: rádiós távirányító, kártyás nyitás, indukciós hurok, gsm nyitás stb.
Az automatikus működtetés nagy előnye, a kapuk biztonságos nyitása minden körmélnyek között. Megelőzi az illetéktelenek bejutását a nyitva maradt kapun. Biztosítja az elvárható vagyonvédelmet.

Miért válasszak motoros kaput?

A motorizált kapu egyenletes, megbízható működést biztosítanak, az időjárási viszonyoktól függetlenül. Megérkezéskor a gépjárművezetőnek nem kell kiszállnia, így gyorsabb és biztosnágosabb bejutást biztosít.

Hogyan tudom meggátolni hogy nyitva maradjon a kapu?

A vezérlésekben automatikus utánzárást tudunk beállítani, mely a kaput megadott idő után becsukja.

Milyen biztonsági kiegészítőket ajánl?

Ipari környezetben szükséges minden esetben infrasorompót alkalmazni. Ebből akár több párat is fel lehet szerelni az igényeknek megfelelően. Ugyanígy szükséges a villogó lámpa alkalmazása, figyelem felkeltés céljára. Javaslom a kapu kialakításától és méretétől függően a biztonsági él alkalmazását.

Mi történik ha biztonsági kiegésztők ellenére mégis nekimegy valaminek a kapu?

Az vezérlésekben akadályérzékelés van, mely csukás irányban ütközés esetén viszzanyit, nyitás irányban pedig megáll, védve ezzel a személyek és értékei épségét.

Mekkora motort válasszak?

A motor kiválasztásában, figyelembe kell venni a helyi adottságokat, a napi nyitásszámot, a kapu kialakítását, hogy az önnek legmegfelelőbbet tudjuk választani.

Ipari nyíló és tolókapuk részletes ismertető

Részletes ismertető

Life - Nyílókapu meghajtások

Life - Tolókapu meghajtások