Hörmann ipari szekcionált kapu átjáró ajtóval - Budaörs

Ipari szekcionált kapuk

A szekcionált kapuk az egyedülálló széles termékpalettával mind funkcionálisan, mind kialakításban beleillenek a modern ipari építészet elképzelései közé. A szekcionált kapuk felfelé nyílnak, így a kapuk előtt és mögött a hely szabadon marad. A csarnok értékes területét nem csökkenti, mert a kapulap a födém alatt, a tetővel párhuzamosan vagy a falon függőlegesen helyezkedik el. A nyílás mögött történő rögzítés következtében a szabad nyílás teljesen kihasználható. Ezzel a sérülések szinte kizárhatóak.

Tovább...

Ipari nyíló- és tolókapuk

Önhordó szerkezet, magas biztonsági színvonallal, kompletten előszerelve. A szerkezeti kialakításkor figyelembe vesszük a fokozott mechanikai igénybevételt és a nagyobb nyitásszámot is. A szerkezeti kialakításokban egyedi megoldásokat is ki tudunk alakítani, melyek illeszekednek a környezetükhöz. A kapuk automatizálásakor figyelembe vesszük a fokozott biztonságtecnikai elvárásokat. Különböző működtetési megoldásokat ajánlunk amelyekből kiválaszthatja az önnek legmegfelelőbbet.

Tovább...

Hörmann Berry billenőkapu - Szentes
Hörmann rámpa kiegyenlítő és kaputömítés - Gödöllő

Rakodástechnika

A rámpakiegyenlítők és kaputömítések megkönnyítik a rakodási feladatait. Ha Önnek fontos a gyors ki- és berakodás, és a rakodás közben óvni akarja a rakományt és a személyeket az időjárás hatásaitól, és még az energiával is spórolni akar, akkor válassza a rakodástechnikai megoldásainkat. A rámpakiegyenlítők áthidalják a szállító jármű és a rámpa közötti nyílást valamint kiegyenlítik a szintkülönbséget a rámpa és a rakodási szint között. A különböző kialakítású kaputömítések lezárják az autó és a rakodótér oldalfala közötti rést, megspórolva ezzel rengeteg fűtési energiát és biztonságosabbá téve a rakodást.

Tovább...

Gyorskapuk

A gyorskapu kiváló megoldás azokra a helyekre, ahol fontos az igen gyors nyitás és zárás intenzív üzem mellett. Választhat a fölfelé tekerdő megoldás, és a gyorsabb oldalra nyíló megoldások közül. A gyorskapuk kitűnnek magas anyagminőségük, valamint biztonságos és tartós működőképességükkel. beépíthetők kül- és beltérben egyaránt. Vagyonvédelmi célokat is szolgáló nyílászáróknak ajánljuk flexibilis gyorskapuinkat, redőny vagy szekcionált kapukkal összeépített változatban. Jó megoldás lehet olyan helyzetekben, ahol fontos a gyors nyitás és zárás energiatakarosságból vagy higiéniai okokból.

Tovább...

Ditec pvc külső szerelésű gyorskapu - Békéscsaba
Ditec PVC szalagfüggöny - Kunszentmárton

PVC Szalagfüggönyök és lengőajtók

Az átlátszó flexibilis szalagajtó a legolcsóbb megoldás, és mégis hatékony. Az egyszerűség, hatékonyság, alacsony költség és sokoldalóság, valamint az energiatakarékosság szimbóluma. A szalagok hő- és hangvisszaverő tulajdonságúak, változatos szélességben és vastagságban rendelhetőek, sokféleképpen átlapolhatóak. Elhúzható kivitelben, ha a nyílásban sűrűn mozgatnak nagyobb tárgyakat, vagy ha az időjárás függvényében a nyílást tartósan nyitva kívánják hagyni.

Tovább...

Tűzgátló ajtók, tolókapuk

Ha fontos a tűzbiztonság, akkor válassza a tűzgátló ajtókat. Tipikus megoldás tűzgátló tolóajtó összeépítése gyorskapuval. Tűzgátló nyíló- és tolóajtók egy- és kétszárnyú kivitelbe. 30-60-90 perces védelemmel.

Tovább...

Hörmann tűzgátló tolókapu, pvc gyorskapuval összeépítve - Békéscsaba
Hörmann MZ acél ajtó - Gödöllő

Ipari ajtók

Mind magán, mind ipari területre, a többcélú ajtók jó megoldás, ebben megbízhat. Acélból, alumíniumból és műanyagból bel- és kültérre. E nyílászárók a jó anyagminőségnek és precíz gyárásnak köszönhetően igen tartósak és megbzízható működésűek. Így aztán acélajtóként bárhva beépíthető, ahol erős ajótelemre van szükség: családi házaba ugyanúgy, mint ipari, kereskedelmi, vagy akár mezőgazdasági épületekre.

Tovább...

Ipari kerítések

Az ipari kerítés a gyors telepíthetőségéről és kiemelkedő tartósságáról híres. Széles kínálatból válogathat, mindegyik termékünk tüzihorganyzott, és ezeket még festhetjük is. Különböző magasságból és kialakítású hálóból választhat, kerek vagy szögletes oszloppal. Ezekhez illeszkedő kialakítiású nyíló és tolókapukat tudunk ajánlani.

Tovább...

Ipari kerítés festett acél oszlopokkal- Szentes
Kétszárnyú alumínium ajtó felülvilágítóval - Szentes

Alumínium nyílászárók és portálok

Az elegáns alumínium ajtók és ablakok ott ajánlottak, ahol az optikai megjelenés kifejezett igényként merül fel, és a homlokzati kép megkívánja. Kifejezetten strapabíró, nagy teherbírású szerkezetek, ipari igénybevételre. Üzletek, irodák, szervízek, bejárati ajtajaiként és portáljaira ajánljuk.

Tovább...

Autómata üvegajtók

Automata üvegajtó a jó választás, ha elegáns, biztonságos, gyors működésű bejáratot szeretne. Persze az energiamegtakarítás sem mellékes.
Választhat különböző modelljeink közül, igényei szerint. Lehet RAL színek szerint színes vagy eloxált, lehet egyszárnyú, kétszárnyú, szimmetrikus, aszimetrikus, oldalmezőkkel vagy anélkül, teleszkópos vagy pánikfunkciós kialakítású.

Tovább...

Ditec fotocellás ajtó - Kertészet, Mohács
Hörmann alumínium gyors járású redőnykapu bevilágítóval - Cegléd

Ipari redőnykapuk és redőnyrácsok

Erős és megbízható a kemény hétköznapokban
Az alumínium, acél és nemesacél Hörmann redőnykapuk és redőnyrácsok egyszerű szerkezetüknek és kevés alkatrészüknek köszönhetően különösen gazdaságosak. Ezek a nyílászárók a mindennapi üzemelés során az évek során nagyon jól beváltak. A redőnykapuk és redőnyrácsok a nyílás fölött alig foglalnak el helyet, hiszen teljes mértékben feltekerednek a szemöldök mögé. A kapu sem oldalt, sem felül nem vesz el hasznos helyet a csarnokból.

Tovább...

Fölső függesztésű kapuk, lapozókapuk, tolókapuk

Oldalra nyíló felső felfüggesztésű lapozókapu, a speciális megoldás. Ideális megoldás különösen nagy nyílásokra, például, 15 x 5 méteres (képünkön). Igen jó a hőszigetelése, szélterhelhetősége és a helykihasználása. A nyílás mögé szerelve az egész nyíáls szabadon használható és a födémen sem foglal helyet. Választható ablakkal vagy anélkül, egy oldalra vagy két oldalra nyíló, kézi vagy motoros kialakítással.

Tovább...

Hőszigetelt ipari lapozó kapu - Hangár Békéscsaba
Ditec UP4 sorompó - Autószalon
Came unipark motoros parkolásgátló villogólámpával - Kecskemét

Sorompók

A sorompót a forgalom gyors kezelésére tervezték. Elegáns, gyors működés intenzív használatra 2.5, 4, 6 vagy akár 8 méteres nyílásokra, különböző beléptető rendszerekhez is illeszthető.


Parkolásgátlás

Szeretné, ha mindig lenne szabad parkolóhelye? Válasszon megoldásainkból! Használhat mechanikusan zárható horganyzott parkoló ívet vagy távadóval is működtethetőt.


Láncos sorompók

Ha nagy szélességet szerene védeni. Akoár 16 méteres nyílás lezárására is alkalmas a láncos sorompó. Földbe süllyesztett kézi vagy automatikusan működő forgalomkorltozó oszlopok.

Tovább...