Billenőkapuk

Hörmann Berry billenőkapu - Szentes

Ne sajnáljon autójától egy szép otthont

A billenő kapu több mint 50 év tapasztalatával. Kiválóan alkalmas fűtetlen garázsokra, akár kézi működtetéssel is könnyen nyitható és zárható. Motoros működés esetén elegendő egy gombnyomás, és rossz időben is kiszállás nélkül hajthatunk be a garázsba. Sötétben nagyobb biztonságot jelent, ha az autóból nem kell kiszállni.

Minden érv az eredeti billenő kapu mellett szól: minőség és biztonság, esztétikum és kényelem, tökéletes műszaki megoldások. A Hörmann billenőkapu az 50 éves gyártási tapasztalatnak és állandó fejlesztésnek köszönhetően vált Európa legnépszerűbb billenőkapujává. A sokféle motívumból bizonyára Ön is ki tudja választani az igényeinek leginkább megfelelő garázskaput.

BiSecur rádiós rendszer

Az összes Hörmann meghajtáshoz Ön az új BiSecur rádiós rendszert kapja, mellyel Hörmann szekcionált kapuját, billenőkapuját, redőnykapuját vagy udvari kapuját még kényelmesebben és biztonságosabban működtetheti. A Hörmann-nál ezzel Ön egy optimálisan összehangolt, 100 %-ig kompatibilis rendszert kap.
Az új, exkluzív BiSecur kéziadók a fekete vagy fehér magasfényű, a zongorabillentyűk lakkozásához hasonló megjelenésük mellett, elegáns és különösen kézre álló alakjukkal is kitűnnek.
Nem kell többé szélben és esőben az ajtó előtt megvárnia, hogy kapuja valóban bezáródott-e. Mindössze egyetlen gombnyomásra a HS 5 BS kéziadó LED-jének színéből láthatja, hogy garázskapuja bezáródott-e. Ha a kapu nyitva lenne, akkor az egy további gombnyomásra bezáródik.

Hörmann Berry billenőkapuk - Részletes ismertető
Garázskapu biztonsági szempontok billenőkapuknál

Részletes ismerető

Biztonsági szempontok

Life garázskapu automatizálás