Nyíló- és tolókapuk

Kétszárnyú utcai nyílókapu Ditec automatikával

Nyíló- és tolókapuk az Ön igényei szerint

Zártszelvényből kialakítva alapozó- illetve színre festéssel, igény szerint horganyzással. Speciális felület- és üregvédelemmel, fa, lemez, trapézlemez vagy pálcás borítással. Különösen időálló és gondozásmentes konstrukció. A kialakítás lehet egy- vagy kétszárnyú, kiskapu funkciós vagy átjáró ajtós. A kapukat a megrendelő egyedi igényei szerint készítjük el. Tetszés szerint automatizálva is.
Rolling Center (gyári olasz) vasalattal.

Új BiSecur rádiós rendszer

Az összes Hörmann meghajtáshoz Ön az új BiSecur rádiós rendszert kapja, mellyel Hörmann szekcionált kapuját, billenőkapuját, redőnykapuját vagy udvari kapuját még kényelmesebben és biztonságosabban működtetheti. A Hörmann-nál ezzel Ön egy optimálisan összehangolt, 100 %-ig kompatibilis rendszert kap.
Az új, exkluzív BiSecur kéziadók a fekete vagy fehér magasfényű, a zongorabillentyűk lakkozásához hasonló megjelenésük mellett, elegáns és különösen kézre álló alakjukkal is kitűnnek.
Nem kell többé szélben és esőben az ajtó előtt megvárnia, hogy kapuja valóban bezáródott-e. Mindössze egyetlen gombnyomásra a HS 5 BS kéziadó LED-jének színéből láthatja, hogy garázskapuja bezáródott-e. Ha a kapu nyitva lenne, akkor az egy további gombnyomásra bezáródik.

Hörmann garázskapu- és udvarikapu-meghajtások - Részletes ismertető

Hörmann - Garázskapu- és
udvarikapu-meghajtások

Life - Nyílókapu meghajtások

Life - Tolókapu meghajtások