Lakásbejárati ajtók


Alumínium és acél bejárati-ajtórendszerek egyedülálló minőségben és kiszerelésben. A bejárati ajtónak magas fokú biztonsági követelményeknek kell megfelelnie, és fontos, hogy jó hőszigetelési értékeivel az energia-megtakarítást is segítse. Ezen szempontok figyelembe vételével a Hörmann bejárati ajtó a tökéletes választás.

ThermoPro bejárati ajtók

A Hörmann ThermoPro acél ajtók széles motívumválasztékban kaphatók. Ezekhez a kedvező árú ajtókhoz alapkivitelként jár a biztonságot nyújtó több pontos reteszelés, kiváló hőszigetelésüknek köszönhetően pedig energiát takarítanak meg. Egy ilyen ajtó esztétikus névjegykártyája lehet otthonának.

Alumínium bejárati ajtók

A ház bejárati ajtaja legyen különleges. lleszkedjen a ház stílusához, legyen rezentatív és ezáltal a tulajdonos jó ízlését dícsérje. A kiváló minőségű, és tejes mértékben alaktartó alumínium alapanyag nem korhad, és nem kell lefesteni. A Hörmann bejárati ajtó évek múlva is olyan, mintha új lenne. 3 különböző kivitel választható az egyedi megjelenés és a hőszigetelés alapján: a kedvező árú alapkivitelű TopComfort, az elegáns, fedett szárnykeretes kialakítású TopPrestige vagy a TopPrestigePlus kivitel közül, ahol a pluszt a hőszigetelés és a design adja. Igazából teljesen mindegy, hogy melyik kivitel mellett dönt: Ön mindig egy kiválóminőségű, német terméket vásárol.

ThermoPro részletes ismertető

ThermoPro részletes ismertető